سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آمریکا بر سر دو راهی؛ کیش مات و جرزنی

اکنون به یکمین سال بیداری اسلامی نزدیک می شویم، و در دومینویی سریع شاهد سقوط دیکتاتوران جهان هستیم، و شاهدیم که این موج عظیم بیداری اسلامی هر روز بیش از گذشته شتاب می گیرد. در همه ی کشورهای اسلامی مردم خواستار حاکمیت اسلامی هستند و انقلاب اسلامی ایران را نیز الگوی حرکتی خود می دانند، فلذا با افزایش قدرت نرم ایران و نقش محوری و رهبری جمهوری اسلامی برای کشورهای اسلامی شاهد سقوط آزاد آمریکا و اسرائیل در منطقه هستیم.

آمریکا که با فضاحت های مکرر در عراق و افغانستان اکنون مشغول ترک دائمی نیروهای نظامی خود از این کشورها می باشد، پس از شکل گیری اعتراضات در کشورهای اروپایی به نظام ناکارآمد لیبرال دموکراسی، اکنون خود دچار بحران جدی به نام جنبش "وال استریت را تسخیر کنید" شده است، و با گذشت بیش از دو ماه از شروع جنبش ضد وال استریت هر روز به دامنه اعتراضات افزوده شده است، و از درون پوسیده و مضمحل گشته است. تا جائیکه در قلب آمریکا، عده ای از معترضان با حمایت از فلسطین به سفارت اسرائیل حمله کردند.

با کنار هم گذاشتن تمام این اتفاقات و تبدیل شدن ایران به قدرت برتر منطقه، محوریت یافتن جنبش های بیداری اسلامی به سمت ایران، رشد چشمگیر 11برابری علمی ایران نسبت به متوسط جهانی و قدرت نظامی غیرقابل انکار ایران باعث شده است تا آمریکا و اسرائیل خود را در بازی، کیش و مات ببینند و مجبور شده اند تا به زیر میز بازی بزنند که شاید بازی را بهم بریزند.

آمریکا در بازی دو سرباختی که امروز موجب خنده همگان شده است، در پازلی متشکل از "تروریسم، حقوق بشر و هسته ای" قصد انحراف افکار عمومی از موج عظیم بیداری اسلامی در منطقه، پوشاندن جنبش 99 درصدی ضد وال استریت و ضربه زدن به کانون تحولات جهان یعنی جمهوری اسلامی ایران دارد. آمریکا در سه مرحله پشت سرهم با پروپاگاندای رسانه ای خود سعی می کند، بازی از دست رفته را بهم بزند.

 در اولین قطعه از پازل، در اتهامی مضحک ایران را به دخالت در ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم کرد. اکنون بعد از رسوا شدن آمریکایی ها و لو رفتن ماهیت فرد مورد نظر آمریکا که عضو گروهک منافقین بوده است، خود نیز پشیمان شده و مانند گرگ های ولگرد به جان هم افتاده اند، که چرا چنین سناریوی مفتضح کننده ای را اجرا کردند.

آمریکا جهت افزایش فشارها به ایران، با کمک عناصر اپوزیسیون و تفاله های فراری جنبش مرده سبز در لندن و نیویورگ گزارشی را به احمدشهید (گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل) دیکته کرد. که همان ادعاهای قبلی ضدانقلاب درباره ی عدم رعایت حقوق بشر در ایران بود. که همگی با پاسخ منطقی و مستدل ایران مواجه شد، تا این حربه هم ناکام بماند.

جهت تکمیل کردن این سناریو آمریکا با فشار به آمانو (رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی)، دوباره پرونده هسته ای ایران را به عنوان تهدیدی برای جهان مطرح کرد. آمریکا، اسرائیل و انگلیس با فشارهای شدید به آمانو  او را مجبور کردند تا در گزارشی متناقض، فعالیت های هسته ای ایران را نظامی و در جهت ساخت بمب هسته ای عنوان کند! این در حالی بود که در گزارش 14 نهاد امنیتی، و گزارش سابق آژانس انرژی اتمی مطرح شده بود که هیچ شواهدی مبنی بر انحراف در برنامه ی اتمی ایران وجود ندارد. این گزارش آمانو ضربه ای جدی به حیثیت و اعتبار آژانس بین المللی انرژی اتمی وارد کرد.

در کنار تمام موارد مذکور، آمریکا پروژه سپاه هراسی را نیز کلید زده است، و به نام مبارزه با تروریسم خود دستور ترور فرماندهان سپاه قدس را صادر کرد. چنانکه تنها نام یک مرد از تبار شهدا، به نام "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس ترس و وحشتی بر پیکیره استکبار جهانی انداخته است، که در کنگره آمریکا ساعت ها بر سر سپاه تحت فرمان او و نحوه ی ترورش بحث می کنند. در کنگره آمریکا به صراحت نام سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را به زبان می آورند و حتی روئل مارک گرچت کارشناس سابق بخش خاورمیانه در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و عضو بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها گفت: "سپاه پاسداران ایران را نمی‌توان مرعوب کرد مگر اینکه اعضای آن را بکشیم."
این مقام آمریکایی به صراحت به نام سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران اشاره و تصریح نمود:"وی را باید بکشیم. قاسم سلیمانی بسیار سفر می‌کند... تکان بخورید... تلاش کنید او را بکشید". در اظهار نظر دیگری شیمون پرز می گوید: "خاورمیانه روی انگشت ژنرال قاسم سلیمانی می چرخد."

طرح ترور توسط مدعیان حقوق بشر شاهدی غیرقابل انکار بر دروغ بودن ادعاهای آنهاست، که اکنون نه تنها برای تمام جهان بلکه برای مردم آمریکا هم به اثبات رسیده است. آمریکا با چنین سناریوی هایی که نشان از درماندگی و استیصال در برابر انقلاب اسلامی دارد، هرگز نخواهد توانست از باتلاقی که سالهاست در آن فرو رفته است خود را نجات دهد، و باید بداند همه ی ما "قاسم سلیمانی" هستیم و امروز مردم ایران با فرمان مولایشان، هرکس که فکر تجاوز به جمهوری اسلامی ایران، در مخیله‌اش خطور کند، را با سیلی های محکم و مشت های پولادین خود نابود خواهد کرد.

اکنون در پرتو موج عظیم بیداری اسلامی و تشکیل یافتن امت واحده اسلامی هیچ نیازی به بمب هسته ای یا تسلیحات نظامی برای نابودی امثال رژیم اشغالگر قدس نخواهد بود، و کلام امام روح ا... که " اگر مسلمین مجتمع باشند و هرکدام یک سطل آب به اسرائیل می‏ریختند او را سیل می‏برد" برای تمام اسرائیل کافیست.


پی نوشت: 1. از نوشتن مقاله هایی که جامع  و همه جانبه نگر نباشد، بری هستم. اما این مقاله را برای نشریه مشکات اون هم خیلی دقیقه نودی برای سرمقاله که جا نیست، نوشتم. خودتان ببخشید.

2. یکی از آفت های جدی تشکل های دانشجویی، عدم رعایت اخلاق تشکیلاتی، تقوای جمعی و اختلاط است که نتایج جبران ناپذیری به بار خواهد آورد...!

3. ریش سفیدان و احزابی که موقع انتخابات خود را قیّم مردم می خوانند، بدانند این بار حزب الله خودش تصمیم خواهد گرفت، نیازی به لیست های سهم خواهانه و قدرت طلبانه شما نخواهد بود و مانند سوم تیر 84 "نه" بزرگی به همه ی شما مدعیان خواهد گفت. هر چه می گذرد مظلومیت علی زمان بیش از گذشته نمایان می شود. بابی انت و امی و مالی و نفسی امام خامنه ای(روحی له الفداه)

4. گاهی فراموش می کنیم که باید " اشداء علی الکفار رحماء بینهم " باشیم.

بازتاب این مطلب در :جهان نیوز،نیوز، شیرازنا، اخبار فارس، عمارنامه، روایت


+ نوشته شـــده در یکشنبه 90/8/29ساعــت 3:37 عصر تــوسط رَبِّ:اِنّی لِمآ اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرٍفَقیر | نظر
شمشیرها بخوابید دعوا سر لحاف است

پیغمبران آمده اند تا گردن کلفتهای جامعه، مفت خورهای جامعه ،زالوصفتان جامعه، استثمارگران جامعه، زراندوزان جامعه، بی دردان و بی غمان مرفه جامعه راسر جای خود بنشانند و مستضعفان، محرومان و پابرهنگان را به حقوقشان برسانند.(1)
زمانیکه مردم به دور علی(ع) ریختند و به مثابه رمه گوسفندان اطراف وی جمع شدند(2) تا عزت بیعتش را برای خود تمثیل سازند و بر عدالتش گردن نهند، ایشان بخوبی می دانست که دیر زمانی نخواهد گذشت و کسانی که حکومت بر مردم را جزء آرزوهای خویش قرار داده و از این رو هر کدام رفیق خود را به حساب نمی آورد(3)، تاب عدالت را بی تاب کرده و عنان صبر ازکف برون داده و از تساوی حقوقشان با پابرهنگان و زاغه نشینان خشمگین گشته و بیعت خویش را فراموش خواهند نمود. به همین دلیل می فرمود:"برای بیعت با من دستم را گشودید ولی من آن را بستم و باز دستم را کشیدید ولی آن را بستم و نگاهش داشتم، آنگاه بر من هجوم آوردید و مثل شترهای تشنه که وقت آب خوردن به آبگیرهای خود هجوم می برند تا در اثر ازدحام بند کفش رها شد...و اشخاص ضعیف زیر دست و پا رفتند."(4)

علی(ع) راست می گفت، چرا که، تا شمشیر عدالت علی(ع) بلند شد شکم های برآمده از حرام کنارهم جمع شدند و علی(ع) تنها ماند، بیعت کنندگان با دست علی(ع)، دست عدالت علی(ع) را بستند و علی(ع) کشته عدالتش شد.

اقلیت اشرافی ومرفهین بی درد در طول تاریخ عدالت را خانه نشین می کنند_چنانچه علی(ع) را خانه نشین کردند_ و تیغ تیز عدالت را کُند، تا رانت های اقتصادی و سیاسی خود را توجیه کنند. و گرنه عدالت علی با کاخ نشینی سرسازگاری ندارد.

به هرحال تا بوده عدالت زیر تیغ اصحاب زَر زور و تزویر مظلومانه ذبح شده. روزی شیخ فضل الله را بالای دار بردند سوت و کف زدند، روزی مدرس را سَم دادند، روزی یاران دورغین به حضرت روح االله جام زهر دادند. تا پیرجمارانی پر کشید و سید خراسانی پرچمدار عدالت شد و باز همان قصه ی تلخ مظلومیت علی(ع).

در سال 68 با علی زمان بیعت کردند، اما چه زود اهل کوفه شدند و علی را تنها گذاشتند. هنوز بوی جنگ و شهادت در کشور موج می زد، هنوز فریاد جنگ فقر وغنای حضرت روح الله در گوش مردم مانده بود، مردم با قناعت، ساده زیستی و ایثار خو گرفته بودند که عده ای خسته و پشیمان از بیعت با عدالت، تکنوکرات شدند و شمشیر اشرافیت را از رو بستند.

تا جاییکه در سال 69رییس جمهور وقت گفت: "اظهارفقر وبیچارگی کافی است واین رفتارهای درویش مسلکانه وجهه جمهوری اسلامی را نزد جهانیان تخریب کرده است، زمان آن رسیده است که مسئولین به مانور تجمل روی آورند."

از آن روز انقلابیون خسته و پشیمان استارت ستیز علنی با عدالت را زدند، مانور تجمل کار خودش را کرد. ذائقه مردم کاملا دگرگون شد، ساده زیستی وقناعت به زهد فروشی و تظاهر به تقوا تعبیر می شد، امت با خانه های ساده جای خود را به خان های مذهبی با ویلا های مجلل دادند، توسعه اقتصادی لیبرالی، عدالت اقتصادی علی را ذبح کرد. برج ها و آسمانخراش های چشم نواز قدبرافراشتند تا نگاه کسی به حلبی آباد ها وزاغه نشین ها نیفتد. کیش وقشم منطقه عمیلاتی "مانور تجمل" شدند. فقرا و مستضعفین زیر چرخه های قدرت وثروت اشرافیت له شدند. به راستی گچ هم گچ های قدیم که روی سیاهی با افتخار می نوشت: "انقلاب مال کوخ نشین هاست" اما از وقتی خط فقر را با ماژیک وایت برد می کشند با یک اشاره پاک می شود.

در این میان تجدیدنظر طلبان بیگانه با عدالت که راه را هموار دیدند، از پس آزادی، سرعدالت را بیخ تا بیخ بریدند تا کسی فریاد عدالتخواهی سرندهد و موجب  سلب آرامش آقازاده ها در سواحل لندن نشود. عدالتخواهی را با برچسب تندروی محکوم کردند تا عزیز دلمان دنبال "حاکمیت دوگانه"، "مذاکره با آمریکا"، "هواپیمای شخصی"، "ویژه خواری" و "زمین خواری" باشد.

شام است و تیغ خورشید زندانی غلاف است         شمشیر ها! بخوابید دعوا سر لحاف است
آن سو یکی که با گرگ سرگرم گاو بندی ست         این سو یکی که با خود مشغول ائتلاف است
شعر سفر مخوانید شاعر اسیر زلف است               از کربلا مگویید حاجی در اعتکاف است
مردان همیشه مردند آماده نبردند                          آری ولی نه امشب امشب شب زفاف است
در همین دوران بود که علی زمان امام خامنه ای روحی له الفداه همانند پدرانشان مظلومانه فریاد عدالت سر دادند تا خواب را براشرافیت فراری از عدالت آشفته کنند. امام خامنه ای حاکمیت بدون عدالت را نامشروع خواندند و دربیانی فرمودند:" «مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالت خواهى است. این پایه مشروعیت ماست."(5)

علمدار عدالت یک تنه در برابر اسلام اشرافیت و مرفهان بی درد ایستاد تا اینکه در سال80 در پیامی هشت ماده ای خطاب به روسای سه قوه صراحتا فرمودند:" به مسئولان خیرخواه در قواى سه گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، به نوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است". در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضى دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهى نباید استثنا شود." و این هشدار نشان از مظلومیت عدالت و عدالتخواهان می داد. اما کار به جایی رسید که امام امت فرزندان دانشجوی خود را در پیامی تاریخی در 6/8/81 به مطالبه جدی عدالت فراخواند. ایشان در این پیام با ذکر این نکته که:" امروز سرآغاز فهرست بلند مسائل کشور مسئله‏ى عدالت است." همگان را دوباره به امر مهم و حیاتی عدالت متوجه کردند. و دانشجویان را حامی اصلی گفتمان عدالت خواندند.

روح جنبش دانشجویی با محافظه کاری و مصلحت اندیشی ها ی موهوم در پارادوکس است و دانشجو نمی تواند نسبت به فقر و فساد و تبعیض بی تفاوت باشد. دانشجویان به عنوان قشرفرهیخته و چشم تیزبین جامعه بدلیل دوری از تعلقات اجتماعی وسیاسی باید پرچمدار جنبش عدالتخواهی باشد. و در راه عدالتخواهی نیز از سیاسی بازی های رایج پرهیز کنند.

امام خامنه ای روحی له الفداه در این پیام تاریخی تاکیدی دوباره بر مطالبه عدالت توسط دانشجویان کردند و این پیام صریح و حکیمانه سرمنشاء حرکتی نو و باشتاب در میان نسل جوان دانشجوی انقلابی و عدالتخواه شد. چرا که " دانشجوى جوان اگر چه خود برخاسته از قشرهاى مستضعف جامعه هم نباشد، به عدالت اجتماعى و پر کردن شکافهاى طبقاتى به چشم یک آرزوى بزرگ و بى‏بدیل مى‏نگرد.

این احساس و انگیزه در دانشجو پر ارج و مبارک است. و مى‏تواند پایه‏ى قضاوت ها و برنامه‏هاى عملى او براى حال و آینده باشد. اگر عدالت - عدالت واقعى و ملموس و نه فقط سخن گفتن از عدالت - آرزو و آرمان و هدف برنامه‏ریزى‏هاست، پس باید هر پدیده‏ى ضد عدالت در واقعیات کشور مورد سؤال قرار گیرد ."

ایشان با رهبری داهیانه خود خطر عدالت ستیزان صاحب قدرت وثروت را گوش زد کردند و از دانشجویان مطالبه عدالت را خواستار شدند:" مسابقه‏ى رفاه میان مسئولان، بى‏اعتنائى به گسترش شکاف طبقاتى در ذهن و عمل برنامه‏ریزان، ثروت‏هاى سر برآورده در دستانى که تا چندى پیش تهى بودند، هزینه کردن اموال عمومى در اقدامهاى بدون اولویت، و به طریق اولى در کارهاى صرفاً تشریفاتى، میدان دادن به عناصرى که زرنگى و پرروئى آنان همه‏ى گلوگاه هاى اقتصادى را به روى آنان مى‏گشاید، و خلاصه پدیده‏ى بسیار خطرناک انبوه شدنِ ثروت در دست کسانى که آمادگى دارند آنرا هزینه‏ى کسب قدرت سیاسى کنند. و البته با تکیه بر آن قدرت سیاسى اضعاف آنچه را که هزینه کرده‏اند گرد مى‏آورند. اینها و امثال آن نقطه‏هاى استفهام برانگیزى‏ست که هر جوان معتقد به عدل اسلامى ذهن و دل خود را به آن متوجه مى‏یابد و از کسانى که مظنون به چنین تخلفاتى شناخته مى‏شوند پاسخ مى‏طلبد. و همچنین در کنار آن از دولت و مجلس و دستگاه قضایى عملکرد قاطعانه براى ریشه‏کن کردن این فسادها را مطالبه مى‏کند. "

و این حرکت مستقل عدالتخواه در جنبش دانشجویی با هدایت های حکیمانه امام خامنه ای اکنون توانسته است گفتمان انقلاب و عدالتخواهی را دوباره احیا کند. از این روست که اکنون دانشجویان در شرایط حاضر باید بیش از پیش به طرح مطالبات اساسی مستضعفین و استقرار عدالت در همه شئون بپردازد. چرا که مانند پیام هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب رو به مسئولین، این پیام امام خامنه ای خطاب به دانشجویان نیز هم اکنون به روز است و تاریخ انقضاء آن نگذشته است. و هنوز هم پا برهنگان و مستضعفین این برپادارندگان واقعی انقلاب، در مظلومیت به سر می برند و ما باید "برای احقاق حقوق فقرا در تمام جوامع بشری تا آخرین قطره خون خود دفاع کنیم."(6)

اگر امروز علی زمان، دانشگاهیان را مکلف می کند که مطالبه عدالت را در صدر مطالبات جنبش دانشجویی قرار دهند، بدان دلیل است که راه مولا علی علیه السلام زنده تر گشته و مخالفینش جرأت عرض اندام بخود ندهند.

اکنون در پرتو عدالتخواهی جنبش دانشجویی، نباید گذاشت خواب به چشمان مفسدین زالو صفت بیاید، نباید گذاشت عده ای به نام ولایت ولایتمداران را حذف کنند، نباید گذاشت عدالت در میدان سیاست ذبح شود، نباید گذاشت شورای تمام شهر بشود شورای بالای شهر، نباید گذاشت سیمای انقلاب بشود سیمای اشراف، نباید گذاشت آقازاده ها با پول بیت المال در لندن خوش بگذارنند، نباید گذاشت بیش از این فرمان امام روی زمین بماند.

امروز دانشجویان به عنوان افسران گوش به فرمان نائب الامام سید علی خامنه ای(روحی و ارواحنا له الفداه ) گفتمان عدالت را جهت ظهور حضرت ولی عصر(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه) محقق و عملی خواهند ساخت.

”یک لحظه از درخواست و مطالبه عدالت کوتاهی نکنید ؛ این شان شماست .جوان و دانشجو و مومن شانش همین است که عدالت را بخواهد. پشتوانه این فکر هم با همه وجود، خودم هستم و امروز بحمدالله نظام هست".(7)

منابع:

1. بیانات مقام معظم رهبری

2. برگرفته از سخنان حضرت امیر در خطبه معروف به شقشقیه، نهج البلاغه.

3. برگرفته از سخنان حضرت امیر در خطبه 148، نهج البلاغه.

4. قسمتی از فرمایش حضرت امیر در خطبه 220 نهج البلاغه

5. بیانات مقام معظم رهبرى در دیدار اعضاى هیأت دولت، 5/6/1382

6. صحیفه ی نور، ج15، ص279

7. بیانات مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز 14/2/87

* بازتاب این مطلب در : رجانیوز ، جهان نیوز ، صراط نیوز ، شیرازنا ، شیرازه ، روایت ، عدالتخواهی ، مفید نیوز ، آفاق ، خدمت ، دی نیوز ، دزفول نیوز   ، سیماب، عمارنامه،اخبارفارس ،این عمار


پی نوشت: در این مدت مطالب زیادی به ذهن ناقصم آمد، اما شاید " خوشتر آن باشد که سرّ دلبران / گفته آید در حدیث دیگران". پس مطالب " خطر بی ترمز ها برای حزب الله!" ، "مصلحت، توهم مصلحت و کاسبی با مصلحت!" ، "طولانی در شب عزم انقلابی در روز را می شکند(اهالی رسانه حتما بخوانند)" ، " دانشجویان فقط به خط مبارزه با مفاسد نزنند" ، " خمینی زمان حکم جهاد داده است" ، "پای منبر" ، "از محافظه‌کاری تا پایداری بر اصول" را حتما بخوانید. حرف زیاد است، این ها قطره ای بودند.


+ نوشته شـــده در چهارشنبه 90/8/4ساعــت 11:11 عصر تــوسط رَبِّ:اِنّی لِمآ اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرٍفَقیر | نظر




مرگ بر آمریکا